Tietoa meistä

Tietoa meistä - keitä olemme ja miksi sivusto on olemassa

Huom! Tämä sivusto ei ole  Kristian Smedsin tai Smeds Ensemblen ylläpitämä tai yhteydessä heihin. Sivusto on perustettu jakamaan tietoa Smeds Ensemble-teatteriryhmästä teatterista kiinnostuneille harrastuspohjalta.

Olemme ryhmä teatterista kiinnostuneita henkilöitä, joiden harrastuksena on jakaa tietoa erilaisista teatteriin liittyviastä asioista, esityksistä ja teatteriryhmistä. Pyrimme jakamaan sivuillamme niin taustatietoa, historiaa kuin myös hieman tietoa mahdollisista tulevista tapahtumista. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan avaamaan eri sivustoja erilaisista teatteriryhmistä, teattereista  ja tapahtumista teatteriin ja näytelmiin liittyen.

Tämä sivusto on nimensä mukaisesti perustettu antamaan tietoa teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Kristian Smedsistä ja hänen teatteriryhmästään nimeltä Smeds Ensemble. Pyrimme mahdollisuuksiemme mukaan kattavaan esitykseen aiheesta, mutta olemme aina valmiita ottamaan vastaan palautetta ponnistelujemme ja lopputuloksen parantamiseksi. Kyseessä ei varmasti ole täysin kattava selvitys aiheesta, mutta pyrimme tekemään parhaamme, kuitenkin ilman täysin kuolemanvakavaa paatosta.

Haluamme jakaa tietoa

Toivomme, että tuottamamme sivusto on informatiivinen teatteria ja näytelmiä harrastaville henkilöille. Emme valitettavasti pysty päivittämään sivustoa kovinkaan usein, mutta pyrimme tekemään sen aina tärkeimpien tapahtumien ilmaantuessa tai saadessamme lisätietoa . Samoin pyrimme kertomaan mahdollisuuksiemme mukaan tietoa uusista näytelmistä, esityspaikoista, teattereista ja alan harrastajien tapaamisista ja niin edelleen.

Meillä ei ole varsinaista vakinaista sivuston ylläpitoa, sillä toimimme täysin harrastelijapohjalta ja olemme kaikki varsin kiireisiä. Joten jos sivustoa ei ole päivitetty vähään aikaan, se vain tarkoittaa sitä, että olemme olleet kiireisiä muissa harrastuksissamme. Samoin kokopäivätyön tekeminen ja perhe-elämä vievät toki oman osansa rajallisesta ajasta.

Joten toivomme, että nautitte tästä sivustosta. Toivotamme myäs hauskaa syksyä ja mukavaa tulevaa talvea jo näin etukäteen. Vaikka harrastelija- ja kesäteatteritoiminta väheneekin hieman talvella, teatteritoiminnan hyvänä puolena on sen ympärivuotinen saatavuus useilla paikkakunnilla. Antoisaa teatterivuotta 2015 kaikille ja katse kohti uutta vuotta näytelmien parissa vuonna 2016!

Tietoa meistä